Algemene Informatie

Formaliteiten

 

Sinds 1 januari 2001 hebben leden van de Europese Unie geen viza meer nodig om naar Roemenië te reizen (verblijf tot 120 dagen). Een identiteitskaart of paspoort volstaan.

Een lijst van nationaliteiten die een viza nodig hebben om naar Roemenië te reizen (.pdf)

Franstalig of Engels. 

Voor meer informatie over de viza in Roemenië, kan u terecht op de web site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, afdeling "Viza en Consulaire Zaken" :